Leven in De Brouwerij

Leuke verrassing vandaag op Instagram. Ons huisje stond met foto op TindyFindy. Blijkt dat het blog geschreven door Marjolein Jonker (Marjolein in het klein) over ons project in Hengelo vandaag geplaatst is. Ze bezoekt geregeld woonlocaties en schrijft hier dan een blog over. Dit keer waren wij aan de beurt.

Eind februari was ze samen met Monique van Orden (auteur TIny Houses, minder huis) bij ons op het brouwerijterrein te gast. Leuk hoe het kan lopen, als je met Tiny Houses bezig bent kun je eigenlijk niet om Marjolein heen. Ik had haar dan al ook al een paar keer ontmoet. We hebben voor en tijdens de bouw van ons eigen huisje verschillende open dagen bezocht en natuurlijk ook Alkmaar. Ook had ik de cursus ‘Jouw Tiny House – van droom naar realiteit’ bij hun tweeën gevolgd in Apeldoorn. Een hele informatieve dag die ik iedereen kan aanbevelen indien je je aan het orienteren bent op een Tiny House.

Toen viel het me al op hoe enthousiast de twee dames zijn. Met veel enthousiasme kunnen ze vertellen over hun eigen ervaringen, maar ook zijn ze heel geïnteresseerd in de ervaringen van anderen. Alle aandacht voor elk huisje en hun bewoners tijdens de rondleiding over het brouwerij terrein.

https://tinyfindy.nl/woonlocaties/leven-in-de-brouwerij-in-hengelo/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.